Τρία ντέρμπι απόψε με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 Τρία ντέρμπι απόψε με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και Γιουβέντους-Ίντερ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μεγάλα παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία. Στη Super League ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που αρχίζει στις 21:00 στην Opap Arena. Στα άλλα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής των play off παίζουν στις 18:00 ο Βόλος με τον Παναθηναϊκό και στις 19:00 ο Άρης με τον Ολυμπιακό.

Στην Premier League τα βλέμματα στρέφονται στο Etihad στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ. Στις 22:00 ξεκινάει το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη για τον τίτλο.

Το τρίτο ντέρμπι της σημερινής βραδιάς αρχίζει στις 22:00 στο Μιλάνο. Η Ίντερ και η Γιουβέντους διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Η πρώτη αναμέτρησή τους για την ημιτελική φάση στο Τορίνο έληξε ισόπαλη με 1-1.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια της της Super League, της Premier League και του Κυπέλλου Ιταλίας. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Euroleague

Στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (21:45) το πρώτο του ματς  για τα play off της Euroleague με τη Φενερμπαχτσέ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, στις 21:00, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στη Βαρκελώνη τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα σε κάθε ζευγάρι των play off της Euroleague για την πρόκριση, το ακριβές σκορ της σειράς, τον αριθμό των αγώνων, το χάντικαπ της σειράς, το σκορ μετά από 2 αγώνες, τους Under/Over αγώνες, τον νικητή του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με τον νικητή της σειράς, το πρώτο μπρέικ στη σειρά, την ακριβή πρόβλεψη της σειράς, το πόσες φορές θα γίνει μπρέικ στη σειρά, τη νίκη στη σειρά με ανατροπή, το εντός έδρας αήττητο.

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ και για τον νικητή της Euroleague, την πρόκριση στον τελικό, το ζευγάρι του τελικού, το συνδυασμό του ζευγαριού του τελικού με τον νικητή.

Σκοράρεις και εσύ στις κορυφαίες αναμετρήσεις με το PlayBall*

Συνεχίζεται από το Πάμε Στοίχημα και το PlayBall, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα και μια νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου διπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

Σχετικά Άρθρα