Κασιδιάρης και Κανελλόπουλος υπέβαλλαν αίτηση για συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου

 Κασιδιάρης και Κανελλόπουλος υπέβαλλαν αίτηση για συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Υπέβαλλε πριν από λίγο δήλωση συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη. Μέχρι αυτή την ώρα οι δηλώσεις που έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φτάνουν τις 47.

Πόσα κόμματα έχουν καταθέσει φάκελο – Τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία

47 φάκελοι κομμάτων, συνασπισμών και μεμονωμένων υποψηφίων έχουν κατατεθεί μέχρι αυτή την ώρα στον Άρειο Πάγο με την προθεσμία υποβολής των σχετικών δηλώσεων για συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου να λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.

Η συμμετοχή φαίνεται πως ξεπερνά ήδη αυτή των εκλογών του 2019, ενώ υπολείπονται ακόμη πέντε περίπου ώρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου έχει καταθέσει το σχετικό φάκελο υποψηφιότητας, ενώ τις επόμενες ώρες να υποβληθεί και ο αντίστοιχος φάκελος του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του θα είναι «υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων,Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη».

Πλέον τα «φώτα» είναι στραμμένα στα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν λήγει η προθεσμία για την υποβολή των ψηφοδελτίων αλλά και τυχόν προσφύγων που μπορεί να προκύψουν από την κατάθεση των ονομάτων και των εμβλημάτων των κομμάτων.

Η ανακήρυξη των συνδυασμών που θα κατέλθουν στις εκλογές θα γίνει την Τρίτη 2 Μαΐου από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου.

Σχετικά Άρθρα