Τη βίασε, την άφησε έγκυο και την εκβίαζε με το βίντεο

 Τη βίασε, την άφησε έγκυο και την εκβίαζε με το βίντεο

Ένας 33χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται ότι υπνώτισε, βίασε και βιντεοσκόπησε μία ανήλικη στη Θεσσαλονίκη.Μάλιστα ο άνδρας είχε οριστεί υπεύθυνος για την προστασία της ίδια και για τα μικρά της αδέρφια.Η 16χρονη τότε κοπέλα έμεινε έγκυος και έφερε στη ζωή ένα αγοράκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη του 2019 στη Θεσσαλονίκη και αναβίωσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr, h 16χρονη με καταγωγή από τη Συρία και τα δύο αδέλφια της έμεναν σε διαμέρισμα στη δυτική Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο φιλοξενίας προσφύγων, ενώ μαζί τους έμενε και ο κατηγορούμενος ως επίτροπός τους, καθώς οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Της έδωσε πορτοκαλάδα με υπνωτικό

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ένα βράδυ ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος γύρισε στο σπίτι και έδωσε στην ανήλικη ένα ποτήρι με πορτοκαλάδα που φέρεται να περιείχε άγνωστη ουσία.

Η 16χρονη ένιωσε υπνηλία και ο 33χρονος κατηγορείται ότι την ακολούθησε στο δωμάτιό της και τη βίασε ενώ την απειλούσε πως αν το πει πουθενά, θα δημοσιεύσει φωτογραφίες της και βίντεο από την πράξη στο διαδίκτυο.

Η νεαρή γυναίκα, που ενηλικιώθηκε πριν λίγο καιρό και πλέον διαμένει με το νήπιο σε δομή στην Αθήνα, κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Σύμφωνα με έκθεση της ψυχολόγου που την παρακολουθεί, η ίδια -αν και παρουσιάζει κρίσεις όταν θυμάται τα γεγονότα- είναι μια πολύ καλή μητέρα που φροντίζει με αγάπη το παιδί της και δείχνει μεγάλη διάθεση για προσωπική εξέλιξη.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε τρεις μήνες αφού γέννησε η παθούσα ενώ σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος τής έδωσε πλαστά χαρτιά ενόψει της γέννας για να μην γίνει αντιληπτό πως είναι ανήλικη.

«Είχαμε ορκιστεί στο Κοράνι» λέει ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος, που βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας ποινή κάθειρξης για άλλο αδίκημα, ισχυρίστηκε στην απολογία του πως ουδέποτε βίασε την ανήλικη και ότι όλα ήταν συναινετικά και μάλιστα έκαναν έναν άτυπο γάμο.

Υποστήριξε πως όταν πήγε να μείνει στο σπίτι της ανήλικης και των αδελφών της, άρχισαν να έρχονται κοντά, όχι όμως ερωτικά. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως η ίδια ήταν αυτή που ξεκινούσε τις αγκαλιές ενώ μίλησε για «αμοιβαία αγάπη».

«Ένα βράδυ είπα εγώ είμαι άνδρας και εσύ γυναίκα. Πήρα το Κοράνι, έβαλα το χέρι μου πάνω και ορκιστήκαμε», σημείωσε υποστηρίζοντας πως έτσι θεωρούνταν ζευγάρι στα μάτια του Θεού.

Στη συνέχεια ανέφερε πως δεν κακοποίησε ποτέ την ανήλικη, αλλά ότι υπήρχε συναίνεση και ισχυρίστηκε πως η ίδια τού ζήτησε να χωρίσουν γιατί φοβόταν τους γονείς της.

Καθόλη τη διάρκεια της απολογίας του 33χρονου, η νεαρή γυναίκα κουνούσε αρνητικά το κεφάλι της.

Η δίκη διεκόπη ενόψει της πρότασης της εισαγγελέα και θα συνεχιστεί στα μέσα Μαΐου.

Πηγή:in.gr

Σχετικά Άρθρα