Ταξίαρχος Χατζηλιάδης: Ποιος είναι ο στρατιωτικός που ανέλαβε πρόεδρος στο μόρφωμα Κασιδιάρη

 Ταξίαρχος Χατζηλιάδης: Ποιος είναι ο στρατιωτικός που ανέλαβε πρόεδρος στο μόρφωμα Κασιδιάρη

Ο νεοναζί εγκληματίας Ηλίας Κασιδιάρης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα κατεβαίνει κανονικά στις επικείμενες εκλογές, με το κόμμα του Έλληνες -και όχι με το ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Ο φυλακισμένος και πρώην ηγετικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Α’ Αθηνών με το κόμμα Έλληνες, που έχει ο ίδιος ιδρύσει.

Πρόεδρος του κόμματος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χατζηλιάδης Ταξίαρχος ε.α.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Δήλωση του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο».

Επίσης το όνομα του Χατζηλιάδη εμφανίζεται και στο ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Διάβαζουμε στην ανακοίνωση:

Μετά τη Γενική Συνέλευση της 27ης Μαρτίου 2013 και τις Αρχαιρεσίες, το νέο-εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα, ύστερα από πρόσκληση του Συμβούλου που πλειοψήφησε κ. Γρηγορίου Παπαδόπουλου, ως ακολούθως:

Μεταξύ των ονομάτων είναι και αυτό του πρώην στρατιωτικού ε.α ο οποίος παρουσιάζεται και ως γεωγράφος:

Στο προφίλ του στο Facebook το οποίο δεν έχει πολλές αναρτήσεις βρίσκουμε μια τελευταία από το 2022 η οποία αναφέρει:

Σχετικά Άρθρα