Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός 23χρονος από τον πατέρας της επειδή φορούσε μαντήλα – “Μου έριχνε μπουνιές επί 20 λεπτά”

 Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός 23χρονος από τον πατέρας της επειδή φορούσε μαντήλα – “Μου έριχνε μπουνιές επί 20 λεπτά”

Ένας πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του μετά την απόφασή της να γίνει μουσουλμάνα και να φορέσει μαντήλα. Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση. Χτυπούσε τη κόρη του ασταμάτητα, για τουλάχιστον 20 λεπτά, τυφλωμένος απ’ το μένος του γιατί τον παράκουσε. Η 23χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στην Αγγλία, αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα και αυτό, στο δικό του το μυαλό, είναι ανεπίτρεπτο. Η ίδια περιέγραψε τα γεγονότα ως το βίαιο ξέσπασμα του πατέρα της.

«Το Σάββατο ήρθε ο πατέρας μου να με πάρει από τα ΚΤΕΛ. Με είδε να φοράω μαντήλα. Μου έκανε νόημα να τη βγάλω αλλά του είπα ότι αν δε με δέχεται όπως είμαι, θα φύγω ξανά για την Αγγλία. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, συνέχισε να μου λέει ότι αν δεν βγάλω τη μαντήλα, θα μου τη βγάλει εκείνος με το ζόρι. Μου τόνιζε μάλιστα, ότι έχω χάσει τα μυαλά μου που άλλαξα θρησκεία και ότι έχω πάρει τον δρόμο του διαβόλου».

«Λέει ότι το μετανιώνει αλλά το κάνει ξανά»

Το 23χρονο κορίτσι είχε κάνει σαφές στην οικογένειά της ότι αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα και γι’ αυτό και ακολούθησε τους κανόνες που ορίζει η θρησκεία της και κατά την παραμονή της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στον Βόλο.

«Την Κυριακή και ενώ όλη η οικογένεια ήμασταν στο σπίτι και περιμέναμε επισκέψεις, φόρεσα ξανά την μαντήλα, επειδή θα έμπαινε ξένος κόσμος στο σπίτι. Κάποια στιγμή βγήκα στην βεράντα και με ακολούθησε ο πατέρας μου. Μου είπε ότι η μαντήλα είναι ντροπή και του απάντησα ότι ντροπή για την οικογένειά είναι ο ίδιος και ντροπή είναι που δεν τον έχω βάλει στην φυλακή με τόσα που έχει κάνει».

Ο 50χρονος άνδρας, βγήκε εκτός εαυτού. Τα όσα άκουσε να του λέει η κόρη του, τον εξαγρίωσαν και άρχισε με μανία να τη χτυπά.

«Με χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο για περίπου 10 με 20 λεπτά. Του έλεγα να σταματήσει γιατί δεν έβλεπα και φώναζα βοήθεια. Αλλά εξακολουθούσε να με χτυπάει. Η αντίδρασή του ήταν ζωώδης. Ο πατέρας μου είναι βίαιος και έχει ανάλογη συμπεριφορά εδώ και χρόνια. Λέει ότι μετανιώνει μετά από κάθε πράξη βίας, αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Έχει σηκώσει ξανά χέρι πάνω μου, όταν ήμουν ανήλικη, αλλά εξακολουθεί να χτυπάει την μητέρα μου και τον ανήλικο αδελφό μου».

«Όταν τον είδα να τη χτυπά, μπήκα στη μέση»

Τις φωνές του κοριτσιού άκουσε η μητέρα του. Προσπάθησε να τη γλιτώσει από τα χέρια του πατέρα, όμως, εκείνος άρχισε να χτυπά και τη γυναίκα του.

«Η κόρη μας, μας ενημέρωσε πριν έρθει στην Ελλάδα, ότι άλλαξε θρησκεία και ο πατέρας της, της είπε να μην έρθει. Προειδοποίησα τον σύζυγο μου, ότι όταν δει την κόρη μας, να μην νευριάσει και να την δεχτεί όπως είναι. Όταν τον είδα να τη χτυπά, μπήκα στη μέση να τους χωρίσω και άρχισε να χτυπά και εμένα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Με έχει χτυπήσει ξανά, τόσο εμένα, όσο την κόρη μας αλλά και τον 13χρονο γιο μας. Η συμπεριφορά του αυτή είναι μόνιμη. Αλλά πρώτη φορά έγινε καταγγελία στην Αστυνομία», είπε η σύζυγος του δράστη.

Ο 50χρονος πατέρας και σύζυγος, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Κρατείται και θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στη φυλακή.

Ο ίδιος λέει πως είναι υπερβολές αυτά που λέει η κόρη του και η γυναίκα του, ενώ είπε πως δηλώνει άθεος και δεν έχει πρόβλημα με τις θρησκείες.

Σχετικά Άρθρα