Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – “Κάνουν πως δεν ξέρουν. Ως εδώ”

 Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – “Κάνουν πως δεν ξέρουν. Ως εδώ”

«Κάνουν πως δεν ξέρουν. Ως εδώ» είναι ο τίτλος του νέου προεκλογικού σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου. Στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί η «άγνοια» του Κυριάκου Μητσοτάκη για σκανδαλώδη γεγονότα επί πρωθυπουργίας του και ξεκινά με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να δηλώνει από το βήμα της Βουλής «τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα ουδέποτε την πήραμε εμείς στα χέρια μας».

Ακολουθεί η «άγνοια» για το σκάνδαλο των υποκλοπών και το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο οποίο μετακύλησε την πολιτική ευθύνη στον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη και στον αποπεμφθέντα επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιλέγει το απόσπασμα «δεν το γνώριζα και προφανώς δεν θα το επέτρεπα ποτέ».

Το σποτ συνεχίζει με την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση και δείχνει τον Γιάννη Οικονόμου να λέει «κάποιος να πει στον Μητσοτάκη ότι φταίει ας πούμε, για ποιο λόγο; Πού ένας βουλευτής δεν είχε καταλάβει ότι ως βουλευτής δεν πρέπει να χτυπάει πόρτες του Δημοσίου για να παίρνει δουλειές;».

Καταλήγοντας, επιλέγεται η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη με τον Γιάννη Οικονόμου να λέει:

«Προφανώς σε επίπεδο πρωθυπουργού, η εικόνα αυτή δεν είχε φτάσει».

Σχετικά Άρθρα