Πιερία: Απο καταγγελίες κατοίκων συνελήφθη ο μητροκτόνος στην Τούμπα – Σήμερα στον ανακριτή

 Πιερία: Απο καταγγελίες κατοίκων συνελήφθη ο μητροκτόνος στην Τούμπα – Σήμερα στον ανακριτή

Ο 34χρονος άντρας που κατηγορείται πως σκότωσε τη μητέρα του οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Κατερίνης. Ο 34χρονος φέρεται πως σκότωσε τη μητέρα του στο σπίτι τους, στον Κορινό Πιερίας, ενώ στη συνέχεια παράτησε το άψυχο σώμα της στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 34χρονου, Νικόλαο Πετρίδη, ο μητροκτόνος θα ισχυριστεί πως τη σκότωσε για να τη λυτρώσει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ίδια του ζήτησε να της αφαιρέσει τη ζωή για να τη λυτρώσει από τα σοβαρά προβλήματα υγείας της και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του φερόμενου ως θύτη, δεν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Ο ίδιος δεν είχε σκοπό να διαφύγει της σύλληψης, καθώς είχε αφήσει το όπλο του φονικού στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την πράξη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως ο 34χρονος μητροκτόνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές, χωρίς να τα καταφέρει. Στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του κι άλλες φορές. Για 20 μέρες ήταν αγνοούμενος, ενώ οι Αρχές τον εντόπισαν στην περιοχή της Τούμπας, ύστερα από καταγγελίες των κάτοικων που ανέφεραν κινήσεις ύποπτου ατόμου.

Σχετικά Άρθρα