Ο Κασιδιάρης κατεβαίνει στις εκλογές με τους “Έλληνες” και ο Κανελλόπουλος με το ΕΑΝ

 Ο Κασιδιάρης κατεβαίνει στις εκλογές με τους “Έλληνες” και ο Κανελλόπουλος με το ΕΑΝ

Διατεθειμένος να καταθέσει στον Άρειο Πάγο τελικά υποψηφιότητα με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» και υποψήφιο βουλευτή τον ίδιο είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο λόγος είναι ότι θέλει να καταδειχθεί το αποτύπωμα του χώρου , αλλά ακόμη και αν αποκλειστεί η συμμετοχή του στις εκλογές της 21ης Μάιου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου να προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αυτή  δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει κάτι σε ότι αφορά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη συμμετοχή του κόμματος στις εθνικές εκλογές,  αλλά αυτό δεν αφαιρεί τη δυνατότητα του να κατέβει στις επόμενες εκλογές ή όποτε αυτές γίνουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η απόφαση του Κασιδιάρη και του επιτελείου του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στην κάλπη έχει να κάνει και με τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί για τις δηλώσεις του τ. αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Τ.Κανελλόπουλου πολλές από τις οποίες οποίες θεωρούνται από τον ίδιο, «πολιτικά ατυχείς».

Όπως διαρρέται από το περιβάλλον του Κασιδιάρη δημιουργούν ένα «υπόστρωμα» και «οπλίζουν» τα χέρια του Κ.Μητσοτάκη για να αποβάλλει ακόμη και το ΕΑΝ από τις εκλογές λόγω της απειρίας στην πολτική του τέως αντιεισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα