Ακράτα: Ανακάλυψαν τυχαία 75χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

 Ακράτα: Ανακάλυψαν τυχαία 75χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Νεκρός βρέθηκε ένας 75χρονος ο οποίος, την περασμένη Κυριακή είχε τροχαίο στην δημοτική οδό Καλαμιάς-Ακράτας, στην Αχαΐαμε αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησο», το φορτηγάκι που οδηγούσε ο ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό. 

Ο δρόμος ήταν πιθανότατα άδειος και κανείς δεν πήρε είδηση τι συνέβη.

Εκτός από ένας δικυκλιστή ο οποίος είχε αυξημένη παρατηρητικότητα.

Ο άνδρας, βλέποντας κάποια σπασμένα κλαδιά στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε, είδε το ΙΧ που έπεσε στο γκρεμό και άμεσα ενημέρωσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας και πυροσβέστες που εντόπισαν και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 75χρονος που έμενε στην Καλαμιά Ακράτας το Σάββατο είχε πάει στο Σινεβρό Αιγιαλείας προκειμένου να βοηθήσει φίλο του σε αγροτικές εργασίες. Μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε επικοινωνία που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, επιβεβαίωσε την παρουσία του στην περιοχή, όπου φέρεται να παρέμεινε μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο διερευνώνται ενώ δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παθολογικό πρόβλημα που ίσως αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ο 75χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών που διαμένουν εκτός Αχαΐας και πρόσφατα είχε χάσει τη σύζυγό του. Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους συγχωριανούς του, που μιλούν για ένα φιλήσυχο και καλοσυνάτο άνθρωπο.

Σχετικά Άρθρα