Πρέβεζα: Ήθελε να ρίξει την εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του στον γκρεμό

 Πρέβεζα: Ήθελε να ρίξει την εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του στον γκρεμό

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πρέβεζα και κατηγορείται για για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία, επειδή έβαλε την εν διαστάσει σύζυγό του στο αυτοκίνητό του μαζί με το μωρό τους, το οποίο προσπάθησε να ρίξει σε χαράδρα.

Όπως αναφέρει το ipeirotika.gr, προηγήθηκε καταγγελία πριν τη σύλληψη του άνδρα για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης.

Όλα έγιναν χθες Κυριακή (23.4.2023) το βράδυ στα Γιάννενα, όταν ο άνδρας έβαλε στο αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του μαζί με το μωρό τους, παρά τις αντιδράσεις της, και οδήγησε μέχρι την Πρέβεζα, όπου και προσπάθησε να ρίξει το αυτοκίνητο σε χαράδρα.

Ωστόσο, τους… έσωσε η πυκνή βλάστηση της περιοχής, αφού το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Αστυνομικοί τους εντόπισαν σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα και τους μετέφεραν στο τμήμα για την προανακριτική διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα