Πληροφορίες για ρήξη Κασιδιάρη-Κανελλόπουλου

 Πληροφορίες για ρήξη Κασιδιάρη-Κανελλόπουλου

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες στον χώρο της ακροδεξιάς και του φασιστικού μορφώματος του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματική οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρξει «διαζύγιο» μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Οι εσωτερικές έριδες φαίνεται πως έχουν να κάνουν με την ακροδεξιά διεύρυνση στο κόμμα και ειδικά με τη συστράτευση του Νίκου Νικολόπουλου με το «Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα».

Λέγεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν τρέφει συμπάθεια για τον Νίκο Νικολόπουλο και σκέφτεται σοβαρά να μην δώσει τελικά γραμμή για σταυρό στο ΕΑΝ στις εκλογές του Μαΐου.

Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση άλλων συνεργατών ενώ τελειώνει και η διορία του Ηλία Κασιδιάρη να καταθέσει το δικό του αίτημα με τους «Έλληνες» καθώς γνωρίζει πως θα πάρει το μπλόκο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου ενώ οι «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο να πάρουν το «πράσινο φως» για να κατέβουν στις εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Ηλίας Κασιδιάρης, γνωρίζοντας πως έχει χάσει τις βουλευτικές εκλογές, έχει ως στόχο να κατέβει στις δημοτικές εκλογές και να διεκδικήσει κάποιον Δήμο ή Περιφέρεια.

Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αν και ο κ. Μπογδάνος τον κατηγορεί για «προεδρίτιδα».