Καταγγελίες Μυλωνάκη: “Θέλουν να κατεβάσουν υποψήφιους της Χρυσής Αυγής”

 Καταγγελίες Μυλωνάκη: “Θέλουν να κατεβάσουν υποψήφιους της Χρυσής Αυγής”

Για την αποχώρησή του από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης μίλησε ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος έκανε λόγο για στημένο δημοσίευμα από τον Κυριάκο Βελόπουλο περί δήθεν «αποστασίας».

Μετά την θύελλα που ξέσπασε ο Αντώνης Μυλωνάκης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο και σημείωσε ότι ο ίδιος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του κόμματος, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Στο Action24 o κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως «από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος. «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Τέλος, αποκάλυψε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη».

Σχετικά Άρθρα