Μυτιλήνη: Το αλκοόλ και η οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως “όπλισαν” το χέρι της γυναίκα που έκαψε τον σύζυγό της

 Μυτιλήνη: Το αλκοόλ και η οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως “όπλισαν” το χέρι της γυναίκα που έκαψε τον σύζυγό της

Μια οικογενειακή τραγωδία και ο εθισμός στο αλκοόλ φαίνεται να κρύβονται πίσω από το περιστατικό που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη, όπου γυναίκα έβαλε φωτιά στον σύζυγό της έπειτα από έντονο καυγά. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της γυναίκας που περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το σύζυγό της, η κόρη του ξεκίνησε να πίνει λόγω της απώλειας των δύο παιδιών της, με αποτέλεσμα να έχει συχνούς καυγάδες στο σπίτι.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα ειδικά από τότε που από τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει, έχασαν τα δύο σε τραγικά δυστυχήματα. Το ένα παιδί πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του. Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας φαίνεται ότι είχαν κλονίσει τη σχέση του ζευγαριού.

Ο πατέρας της γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως «έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρίνιαζαν κάθε λίγο με τον άντρα της στο σπίτι, επειδή έπινε».

«Έχω μια γκαρσονιέρα νοικιασμένη κι ερχόταν και με κοίταζε, γιατί είμαι μοναχός. Αν δεν έφευγε από το σπίτι, άρχιζε το πιοτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «ήθελα να την πάρω να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει». «Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα… Μάλλον πιωμένη ήταν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 49χρονης.

«Η κοπέλα είναι ξαδέλφη μου. Είναι από το Πλωμάρι. Πριν τρία χρόνια έχασε το κορίτσι της και πριν 20 χρόνια έχασε το πρώτο της παιδί όταν έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα. Ήταν τρελαμένη η κοπέλα. Δούλευαν σκληρά», είπε η ξαδέλφη της κατηγορούμενης στο Star, ενώ δεύτερη συγγενής της 49χρχονης σημείωσε: «Ήταν καλά παιδιά και οι δύο. Έχασε δύο παιδιά. Έχουν ένα ακόμα παιδί που είναι τώρα 30 χρόνων», είπε δεύτερη συγγενής της 49χρονης.

«Τον ζήλευε»

Η αδερφή του 55χρονου από τη Μυτιλήνη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα, επειδή του έβαλε φωτιά η σύζυγός του, ανέφερε πως εκείνη τον ζήλευε και ότι είχε θέμα με το αλκοόλ.

Η γυναίκα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε πως «του έλεγα Γιάννη “χώρισε”. Έλεγε το βράδυ πώς θα πάει στο σπίτι για την γκρίνια της, πολλές φορές κοιμόταν στο μαγαζί. Η γυναίκα έπινε, τον ζήλευε. Ζήλευε τη γυναίκα που ήταν μέσα στο μαγαζί».

Επίσης, ο αδερφός του 55χρονου σημείωσε πως «νόμιζε ότι ήταν κρασί και δεν μπόρεσε να το αποφύγει», αναφερόμενος στο υγρό με το οποίο τον περιέλουσε η 49χρονη σύζυγός του.

Σχετικά Άρθρα