Γεωργιάδης: “Είμαι φιλελεύθερος δεξιός – Τι σας πειράζει αν βγαίνω στα κανάλια και κάνω την δουλειά μου;”

 Γεωργιάδης: “Είμαι φιλελεύθερος δεξιός – Τι σας πειράζει αν βγαίνω στα κανάλια και κάνω την δουλειά μου;”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην Αθηναΐδα Νέγκα. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ξεκίνησε να εργάζεται από 15 ετών. Όπως είπε βρέθηκε στην πολιτική κατά τύχη και η επαφή του με τον κόσμο προσπαθεί να είναι συχνή καθώς είναι βασικό κομμάτι της δουλειά του.

Για το σχόλιο ότι είναι συχνά στα κανάλια, είπε ότι είναι κομμάτι της δουλειάς του και ευθύνη του. «Τι σας πειράζει αν εγώ βγαίνω στα κανάλια και καταφέρνω να κάνω και τη δουλειά μου;»

Στην ερώτηση για το ποιο είναι το επάγγελμα του και πώς θα συστηνόταν σε κάποιον που δεν τον γνωρίζει είπε: «Άδωνις Γεωργιάδης, φιλελεύθερος δεξιός.»

Σημείωσε, επίσης, ότι του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που του αρέσει. Να βρίσκει στον κόσμο δουλειά, να ανοίγει επιχειρήσεις και να κάνει τη ζωή των πολιτών ευκολότερη.

Όσον αφορά στις εκλογές που έρχονται, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πάντα τον γοήτευε η πάλη των ιδεών και του αρέσουν οι εκλογές. «Μου αρέσουν πολύ οι εκλογές… πάντα όταν έβλεπα κάλπη πήγαινα τρέχοντας.»

Η Αθηναΐς Νέγκα, στη συνέχεια, τον ρώτησε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έσωζε αν έπιανε φωτιά το γραφείο του. «Τους ανθρώπους που έχω μέσα. Πρώτα σώζεις τους ανθρώπους, τι αντικείμενο; Τα αντικείμενα φτιάχνονται. Αδιάφορα.»

Παράλληλα, τονίζει ότι δεν κάνει ρουσφέτια και δεν δίνει συμβουλές γάμου.

Για την προσπάθειά του να χάσει κιλά ανέφερε ότι χρειάστηκε να υποστεί «μεγάλη πείνα». «Μύθος ότι μπορείς να αδυνατίσεις κάνοντας μόνο γυμναστική. Είχα φτάσει 100 κιλά… λόγω λαιμαργίας. Κατάφερα να χάσω 11 κιλά σε 2 μήνες. Μπορώ να τρώω μόνο τυρί και ό,τι είναι ανθυγιεινό.»

Ο υπουργός ανέφερε επίσης: «Θα έπρεπε να είμαι λίγο πιο προσεκτικός στις δημόσιες κινήσεις μου. Το παρακάνω λίγο. Έχω εκνευριστικά τσιριχτή φωνή από τη φύση της. Έχω κάνει ορθοφωνία, με βοήθησε αρκετά. Προσπαθώ να είμαι λίγο πιο μαζεμένος αν και δεν τα καταφέρνω πάντα.»

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για την πίστη του στον Θεό και τη γενναιοδωρία. «Οι άνθρωποι που έχουν επιτυχίες δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ανατροπή της τύχης μπορεί να γίνει αυτόματα σε όλους. Εμάς τους θνητούς μας ενώνει μια κοινή μοίρα. Με συγκινούν εκείνοι που δεν το ξεχνούν. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Πιστεύω στην ύπαρξη της ανώτερης δύναμης που μας βλέπει και μας κρίνει, με την έννοια της δικαιοσύνης.»

Σχετικά Άρθρα