Ανδρουλάκης για 21η Μαΐου: “Απόφαση αλλαγής για ένα κράτος που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία”

 Ανδρουλάκης για 21η Μαΐου: “Απόφαση αλλαγής για ένα κράτος που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία”

Μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα, Σάββατο (22/4), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες για “απόφαση Αλλαγής, για ένα κράτος, που θα λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία”.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη:

“Ο ελληνικός λαός έχει πλέον την εμπειρία και τη γνώση να απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής.

Να επιλέξει ανάμεσα σε ένα αδιαφανές κράτος, που υποκλέπτει τις επικοινωνίες των πολιτών του και σε ένα κράτος αξιοκρατίας, διαφάνειας και σεβασμού των θεσμών.

Σε ένα κράτος κοινωνικής αδικίας που υλοποιεί πολιτικές για τους λίγους και ισχυρούς και σε ένα κράτος με δικαιοσύνη, με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία.

Σε ένα κράτος που παραχωρεί σε ξένα funds τα δάνεια και τις περιουσίες του ελληνικού λαού και σε ένα κράτος που διασφαλίζει τη δίκαιη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Σε ένα κράτος που διοικείται από συστήματα εξουσίας που αναπαράγουν πολλαπλές και αλλεπάλληλες κρίσεις αναγκάζοντας τη νέα γενιά να συμβιβαστεί με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών ή να μεταναστεύσει αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και σε ένα κράτος που στέκεται δίπλα στους πολίτες του, δεν τους προκαλεί ανασφάλεια, τους προστατεύει και τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση και ελπίδα.

Στις 21 Μαΐου καλούμε τους πολίτες να πάρουμε μαζί απόφαση Αλλαγής για ένα κράτος, που θα λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία. Με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Με δίκαιη ανάπτυξη, που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.”

Σχετικά Άρθρα