ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Οι μόνοι που “τιμούν” την επέτειο του πραξικοπήματος είναι οι χουντικοί που μαζέψατε στη ΝΔ

 ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Οι μόνοι που “τιμούν” την επέτειο του πραξικοπήματος είναι οι χουντικοί που μαζέψατε στη ΝΔ

«Ποτέ ξανά πρωθυπουργός της Δεξιάς από τη μεταπολίτευση και μετά δεν διανοήθηκε να προσβάλει με αυτό τον τρόπο τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την 21η Απριλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

«Κύριε Μητσοτάκη, οι μόνοι Έλληνες που «τιμούν» τη θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος είναι οι χουντικοί που έχετε μαζέψει στο κόμμα σας.

Και το χειρότερο δεν είναι μόνο αυτό που γράψατε, αλλά ότι αλλάξατε την ανάρτηση σας λέγοντας ότι οι Έλληνες «υποδέχονται» την επέτειο.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.

Ποτέ ξανά πρωθυπουργός της Δεξιάς από τη μεταπολίτευση και μετά δεν διανοήθηκε να προσβάλει με αυτό τον τρόπο τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη.

Ντροπή σας!».

Η ανάρτηση Μητσοτάκη και η «διόρθωση»

Νωρίτερα, σε «διόρθωση» προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του για την 21η Απριλίου. Αρχικά με αφορμή τη συμπλήρωση 56 ετών από το πραξικόπημα της Χούντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε σε ανάρτησή του ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες «τιμούν τη σημερινή επέτειο».

αναρτηση μητσοτακη 21 απριλιου, διορθωση

Η διορθωμένη ανάρτηση:

Σχετικά Άρθρα