Σε φυλακές του Μεξικού γνωστό μοντέλο για λαθρεμπόριο ναρκωτικών

 Σε φυλακές του Μεξικού γνωστό μοντέλο για λαθρεμπόριο ναρκωτικών

Το 33χρονο μοντέλο, Τζένιφερ Γιανγκ, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να περάσει λαθραία κεταμίνη αξίας άνω των 250.000 λιρών στο αεροδρόμιο του Κανκούν, ερχόμενη από το Άμστερνταμ τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μοντέλο φέρεται να είχε 13,080 κιλά του ναρκωτικού κρυμμένα σε συσκευασίες και μπουκάλια σε έναν ψεύτικο πάτο στη βαλίτσα της.

Η Γιανγκ, πέρασε μήνες μέσα σε φυλακή στο Κανκούν πριν μεταφερθεί σε φυλακή κοντά στην πόλη του Μεξικού τον Φεβρουάριο.

Με την ίδια να το κρατάει κρυφό από την οικογένειά της λέγοντας πως λείπει για ταξίδι.

Μιλώντας στη MailOnline η μητέρα της ,Άντζελα, δήλωσε:

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Ήξερα ότι ήταν στο Μεξικό, αλλά νόμιζα ότι ταξίδευε. Μόλις τώρα έμαθα ότι η Jenny είναι στη φυλακή. Αλλά δεν επικοινώνησε μαζί μου και άρχισα να ανησυχώ».

«Μετά από πολλά μηνύματα, φίλη της μου είπε ότι ήταν στη φυλακή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φυλάκισής της το μοντέλο δέχεται επισκέψεις από τον Βρετανό πρόξενο στο Μεξικό. Αναμένεται να συναντηθεί με δικηγόρο αυτή την εβδομάδα για να συζητήσει τη δίκη της.

Η Γιανγκ αντιμετωπίζει ποινή έως και 20 ετών αν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών – ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα στο Μεξικό.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε χθες το βράδυ ότι ο Βρετανός πρόξενος στο Μεξικό παρέχει βοήθεια σε μια Βρετανίδα υπήκοο στο Κανκούν και στην οικογένειά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχετικά Άρθρα