Λαμία: Στήνονται κόντρες μέσα στη νύχτα – Βίντεο με τροχαίο που προκάλεσε φθορές σε σπίτι

 Λαμία: Στήνονται κόντρες μέσα στη νύχτα – Βίντεο με τροχαίο που προκάλεσε φθορές σε σπίτι

«Μάστιγα» αποτελούν πλέον για την πόλη της Λαμίας οι αυτοσχέδιοι αγώνες -οι γνωστές «κόντρες»- που στήνουν επιτήδειοι σε περιοχή κοντά στο κέντρο της πόλης. Στο βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, απεικονίζεται ένα ΙΧ να προσκρούει σε αυλή σπιτιού, στον περιφερειακό που οδηγεί στο κάστρο της Λαμίας.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, στο σημείο γίνεται «χαμός» κάθε βράδυ, ενώ την ίδια ώρα οι αγώνες αυτοί αποτελούν κίνδυνο-θάνατο για τους περιπατητές…

Στο βίντεο ντοκουμέντο του LamiaReport ακούγεται ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει πάνω σε μάντρα σπιτιού, ενώ στη συνέχεια φεύγει σαν να μην συνέβη τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

«Άλλες φορές κάνουν κόντρες και άλλες αγώνες επίδειξης με μεγάλες ταχύτητες. Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο αργά τη νύχτα, αλλά και απογευματινοβραδινές ώρες, που αρκετός κόσμος περπατάει ή κάνει βόλτα. Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό; Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι. Η Τροχαία δεν τους ξέρει να τους πάρει διπλώματα και αυτοκίνητα, αφού είναι εν δυνάμει δολοφόνοι; Γιατί πρέπει πρώτα να περιμένουμε να γίνει το κακό και μετά να κλαίμε;», είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

«Εμείς φοβόμαστε να βγούμε να περπατήσουμε έξω από το σπίτι μας. Οι περισσότεροι που βλέπετε εδώ είναι από άλλες περιοχές που έρχονται για βόλτα. Κινδυνεύει κόσμος. Πολλές φορές έχουν πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ας γίνει κάτι πριν είναι αργά…», δηλώνει ένας ακόμη κάτοικος, εξοργισμένος με αυτή την κατάσταση, αφού ούτε να κοιμηθούν μπορούν, αλλά φοβούνται και για κάποιο δυστύχημα.

Σχετικά Άρθρα