Γεωργούλης: Αντιμέτωπος με δύο ξεχωριστές μηνύσεις της καταγγέλλουσας για βιασμό και ξυλοδαρμό

 Γεωργούλης: Αντιμέτωπος με δύο ξεχωριστές μηνύσεις της καταγγέλλουσας για βιασμό και ξυλοδαρμό

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για ότι συνέβη πριν από τρία χρόνια. κινήθηκε «πολύ προσεχτικά» όσον αφορά στις νομικές της ενέργειες. Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του STAR, η καταγγέλλουσα κατέθεσε δύο μηνύσεις, μία για βιασμό και μία για ξυλοδαρμό. Ο λόγος, για να αποτραπεί η «κατάρρευση» του επιχειρήματος του βιασμού, καθώς πρόκειται για αδίκημα το οποίο δεν πιστοποιείται εύκολα.

Η ίδια, έλαβε καθοδήγηση για το τι να κάνει από μια βελγική οργάνωση κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Οι Αρχές των Βρυξελλών θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα, με τη μορφή του κατεπείγοντως ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες τάχιστα, όπως επίσης αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Θυμίζεται ότι η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ αποκάλυψε ότι η γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν.

Ο Αλέξης Γεωργούλης από την πλευρά του τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα μετά από εκείνη της Ελένης Χρονοπούλου. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο ηθοποιός θα ακολουθήσει την υπερασπιστική γραμμή περί πολιτικής σκοπιμότητας.

Σχετικά Άρθρα