Μάλλον είναι αδέλφια – Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ κάνουν τεστ DNA;

 Μάλλον είναι αδέλφια – Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ κάνουν τεστ DNA;

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι σχεδόν σίγουρος, πως ο Γούντι Χάρελσον είναι ο… ετεροθαλής αδερφός του.

Τώρα, ο Χάρελσον δηλώνει έτοιμος να μάθει την αλήθεια, παροτρύνοντας τον ΜακΚόναχι να κάνουν ένα τεστ DNA!

Ο σταρ του «Zombieland» που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια κωμική σειρά με τον πιθανό αδελφό του που θα έχει κυριολεκτικά τον τίτλο «Brother From Another Mother» (Αδερφός από άλλη μάνα), αποκάλυψε ότι πιστεύει πως υπάρχει πράγματι πιθανότητα να είναι συγγενείς με τον ΜακΚόναχι .

«Θα πω απλώς ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή τη σκέψη» δήλωσε ο Χάρελσον στο «Late Show with Stephen Colbert» την Τρίτη 18 Απριλίου.

«Μιλήσαμε με τη νόμιμη μητέρα του Μάθιου, και μας ενημέρωσε μια φορά… Θέλω να πω, αυτό είναι τρελό. Ήμασταν στην Ελλάδα, βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν ξέρω, ανέφερα κάτι για τύψεις. Και είπα: “Ξέρεις, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει”».
.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε, ότι η μητέρα του ΜακΚόναχι του είπε: «Ήξερα… τον πατέρα σου». Περιγράφοντας τη μεγάλη παύση μεταξύ των λέξεων ως «γεμάτη υπονοούμενα», ο Χάρελσον αναφέρθηκε στη χρονική στιγμή της γέννησης του ΜακΚόναχι, λέγοντας:

«Τη χρονιά της γέννησης του Μάθιου, εννέα μήνες πριν, ήταν σε διάσταση από τη σχέση της με τον υποτιθέμενο πατέρα του, τον Τζιμ. Θέλουμε να πάμε για ένα [τεστ] DNA, αλλά για εκείνον είναι πολύ πιο μεγάλη υπόθεση. Θέλω να πω, αισθάνεται ότι χάνει τον πατέρα του. Αλλά εγώ του λέω, όχι, κερδίζεις έναν διαφορετικό πατέρα και έναν αδελφό».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα