Δραγασάκης: “Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, απαραίτητη προϋπόθεση για την προοδευτική κυβέρνηση”

 Δραγασάκης: “Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, απαραίτητη προϋπόθεση για την προοδευτική κυβέρνηση”

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ και τα όργανά του επιμένουν σε κατασκευασμένα αφηγήματα, ακριβώς γιατί βρίσκονται σε πανικό» τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης απαντώντας στα όσα του καταλογίζουν ότι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση του Attica σχετικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης την επομένη των εκλογών. Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής είναι η μόνη εγγύηση γι’ αυτό, και η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μάη είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχηματισμό της».

Αναλυτικά η ανάρτηση Δραγασάκη:

«Το αίτημα αλλαγής φουντώνει στην κοινωνία. Η νέα προοδευτική πλειοψηφία θα έχει καθήκον να απαλλάξει τη χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη και τη βαριά κληρονομιά του.

Η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής είναι η μόνη εγγύηση γι’ αυτό, και η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μάη είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχηματισμό της.

Όλα αυτά ειπώθηκαν απόλυτα καθαρά και αναλυτικά, εκ νέου, και σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Και πάλι, όμως, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ και τα όργανά του επιμένουν σε κατασκευασμένα αφηγήματα, ακριβώς γιατί βρίσκονται σε πανικό.

Η “γραμμή” λοιπόν περί δήθεν “διαφωνιών” εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ηττηθεί. Όπως θα ηττηθεί στην κάλπη ο κ. Μητσοτάκης.

Η ΝΔ είναι απερχόμενη και το βράδυ των πρώτων εκλογών ο μηχανισμός της θα έχει σημαντικότερα ζητήματα να διαχειριστεί στο εσωτερικό της».

Σχετικά Άρθρα