Aντιδράσεις για το μπλουζάκι του Ζαραλίκου: “Στο Βέλγιο ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@@@@εις”

 Aντιδράσεις για το μπλουζάκι του Ζαραλίκου: “Στο Βέλγιο ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@@@@εις”

Εξαλλοι οι χρήστες του Διαδικτύου που παρακολούθησαν την τελευταία σατιρική εκπομπή του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Youtube.

Με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που κατηγορείται για βιασμό, βγήκε με μπλουζάκι που έγραφε «Στο Βέλγιο δεν μπορείς ούτε να κλέψεις, ούτε να γ@μ….».

Ειδικότερα όπως υποστήριξε ο κωμικός: «Πάμε στο καυτό θέμα των τελευταίων δύο ημερών. Τι θα γίνει με το Βέλγιο; Έχουμε πρόβλημα με το Βέλγιο, εξ ου και το μπλουζάκι, δεν είναι χώρα αυτή. Είχαμε το θέμα με την Καϊλή και σκάει και θέμα με Γεωργούλη. Θα μιλήσω σκληρά και πρόστυχα, αλλά θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου με ειλικρίνεια» είπε φορώντας μια μπλούζα που έγραφε ««Βέλγιο, ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γαμ@@@».

Και συνέχισε: «Δεν γίνεται η Ελλαδάρα μας, η χώρα με τον πανάρχαιο πολιτισμό, να κάνει τη χάρη να στείλει στη γ@@@Ευρώπη τα πιο φωτεινά μυαλά της πατρίδας μας, τα πιο ωραία κορμιά, εγκεφάλους αδιανόητους στο γ@@@ευρωκοινοβούλιο και να τρέχουν τα παιδιά κάθε τρεις και λίγο Βέλγοι δικαστικοί δεξιά και αριστερά […] Δεν αφήνετε τα παιδιά να εκφραστούν, να κλέψεις δεν μπορείς, να γ@@@ δεν μπορείς, τι σκ@@@ ζωή κάνετε ρε μα@@@; Ούτε στον εχθρό μου […] Οι Βέλγοι μας μισούν».

Πρότεινε μάλιστα στον Αλέξη Γεωργούλη να πάρει για δικηγόρο τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο για «να φτιάξουμε συκώτι» όπως είπε χαρακτηριστικά. «Φανταστείτε την πρώτη δήλωση στις κάμερες στο Βέλγιο με τα συγκλονιστικά γαλλικά του. Θα στηθεί και θα πει “Μεσιέ Αλέξη Γεωργούλη, ζαμέ καβάλα”».

Πάντως, οι χρήστες όχι μόνο δε γέλασαν, αλλά εξοργίστηκαν με το να χαρακτηρίζει έναν βιασμό γ@@ κατηγορώντας τον ότι προάγει την κουλτούρα του βιασμού.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα