Υποψήφιος βουλευτής της ΕΛ.ΛΥ – Να κλείσουν τους 70χρονους στο σπίτι, να μην ψηφίσουν – Έχουν τελειώσει

 Υποψήφιος βουλευτής της ΕΛ.ΛΥ – Να κλείσουν τους 70χρονους στο σπίτι, να μην ψηφίσουν – Έχουν τελειώσει

Σε ένα παραλήρημα προχώρησε ο δικηγόρος Αλεξανδρούπολης και υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, Πάρης Παπαδάκης, χαρακτηρίζοντας «τελειωμένους» όσους είναι άνω των 70 και προτρέποντας τους να μην ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και γενικότερα να τους απαγορευτεί το δικαίωμα της ψήφου.

Ο διάλογος με δημοσιογράφο

Ο Πάρης Παπαδάκης σύμφωνα με το evros-news.gr, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum Fm και την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού όπου πολύ συχνά δίνει συνεντεύξεις.

Αφού με πολύ ειρωνικό ύφος αναφέρθηκε σε όσους ψηφίζουν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, αν και όπως παραδέχθηκε παλαιότερα και ο ίδιος ήταν μέλος της Ν.Δ είπε αρχικά ότι έχουν μείνει να ψηφίζουν το κυβερνών κόμμα μόνο κάποιοι «κολλημένοι» που είναι πάνω από 70 και 80 χρόνων.

«Ακούς κολλημένους της Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κάποιοι 70+, 80+ που δεν ξέρω για ποιον λόγο ψηφίζουν. Οι περισσότεροι εδώ στον Έβρο έτσι είναι, κάτι ΠΑΣΟΚτζηδες περαστικοί που στο πρώτο lockdown που έβγαινες και έβλεπες κανέναν άνθρωπο, έτσι βλέπεις κανέναν ΠΑΣΟΚτζη, οι ΣΥΡΙΖΑιοι προσπαθούν λένε τα δικά τους», είπε συγκεκριμένα.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει δίκιο ο Στέφανος Χίος που έλεγε να κλείσουν τους άνω των 70 χρόνων στα σπίτια για να μην ψηφίζουν, απάντησε:

Κολιός: Γι’ αυτό φωνάζει εκείνος ο Χίος κλείστε τους πάνω από 70 μέσα στο σπίτι;

Παπαδάκης: «Δίκιο έχει. Δηλαδή τώρα ο 70+ (εννοεί πάνω από 70 χρόνων) θα ψηφίσει για το μέλλον της νέας γενιάς, ενώ αυτός έχει πάρει τη σύνταξη του, ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, έχει τακτοποιήσει τα παιδιά του για ποιο λόγο; Τι να πει; Για ποιο λόγο να ψηφίσει τώρα;».

Σχετικά Άρθρα