Turkaegean: Προτάσεις για διακοπές στην σημερινή Le Monde – Η ανάρτηση του Κύρτσου και η αντίδραση του Γεωργιάδη

 Turkaegean: Προτάσεις για διακοπές στην σημερινή Le Monde – Η ανάρτηση του Κύρτσου και η αντίδραση του Γεωργιάδη

Το θέμα της Turkaegean επαναφέρει με ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος.

Αιτία, μια σημερινή διαφήμιση στην Le Monde.

«Προτάσεις για διακοπές Turkaegean στη σημερινή Le Monde.Αφιερωμένο εξαιρετικά σε Α.Γεωργιάδη, Κ.Μητσοτάκη που θα διόρθωναν το «λάθος ενός υπαλλήλου» αναφέρει ο ευρωβουλευτής.

Σε σχετική ανάρτησή του το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι… όποια προσπάθεια ήταν να γίνει για το θέμα, έγινε.

«Εάν οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν διαφημίσεις που γνωρίζουν ότι μας ενοχλούν, η αντιμετώπιση αυτής τους της ενέργειας δεν είναι του Υπουργείου Ανάπτυξης αλλά του Υπουργείου Εξωτερικών. Εμείς αναλάβαμε, καθ´υπέρβαση των αρμοδιοτήτων μας, την οργάνωση των νομικών μας ενεργειών για το Σήμα, θα κριθούμε από την κατάληξη αυτών των ενεργειών, όπου η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άδωνης Γεωργιάδης, πετώντας το μπαλάκι της ευθύνης στον Νίκο Δένδια.

Λίγο αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης ανέβασε δημοσίευμα της Καθημερινής για το θέμα με τίτλο «ο άγνωστος πόλεμος για την Turkaegean».

Σχετικά Άρθρα