Ακρόπολη: Τα συγκλονιστικά λόγια του 18χρονου που μαχαιρώθηκε – “Ζω από θαύμα, είμαι τυχερός”

 Ακρόπολη: Τα συγκλονιστικά λόγια του 18χρονου που μαχαιρώθηκε – “Ζω από θαύμα, είμαι τυχερός”

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον έναν εκ των δυο 17χρονων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 18χρονου στην περιοχή της Ακρόπολης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, άσκησε η εισαγγελία ανηλίκων. Η δίωξη για το παραπάνω αδίκημα ασκήθηκε κατά του ενός εκ των κατηγορουμένων καθώς αυτός φέρεται να παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε το θύμα.

Ακόμη από την εισαγγελέα ανηλίκων ασκήθηκε και στους δυο κατηγορούμενους ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Ζω από θαύμα»

Ο 18χρονος, μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο στο Star, υποστήριξε ότι ζει από θαύμα. «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε.

Η κατάσταση του 18χρονου κρίθηκε από την πρώτη στιγμή πολύ σοβαρή. Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Δεν μπορώ να πιω νερό και είναι πολύ δύσκολο γιατί διψάω πάρα πολύ και έχω έναν πόνο στην κοιλιά», είπε.

Αναφορικά με την αντίδρασή του την ώρα που έγινε το περιστατικό ο νεαρός τόνισε: «Δεν πρόλαβα και πολλά. Πήγα να προσπαθήσω να ξεφύγω και δεν τα κατάφερα. Ευτυχώς που είχαν τους φίλους μου δίπλα μου εκείνη τη στιγμή».

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους γιατρούς αλλά και τον φίλο του που του έσωσε τη ζωή. «Είναι όλοι στο πλευρό μου», σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα