Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου

 Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονου από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Άχμεντ (Ahmed) Γκοντάντ (Godad), σομαλικής καταγωγής, εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου, πρωινές ώρες, από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε την Τετάρτη, 19 Απριλίου, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 17χρονου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γκοντάντ (Godad) (επ) Άχμεντ (Ahmed) (ον.), έχει ύψος 1.68 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει κοντά σγουρά μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, ένα φούτερ και αθλητικά μαύρα παπούτσια. Κρατούσε ένα τσαντάκι ώμου. Έχει ένα σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα