Σουδάν: Συγκλονιστική μαρτύρια Ελληνίδας – Πώς σώθηκε η αδερφή μου από πυρά

 Σουδάν: Συγκλονιστική μαρτύρια Ελληνίδας – Πώς σώθηκε η αδερφή μου από πυρά

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες και οι περιγραφές που έρχονται από το Σουδάν, το οποίο ήδη μετράει εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες από τον εμφύλιο που ξέσπασε στη χώρα το Μεγάλο Σάββατο. Η αγωνία κορυφώνεται για τους Έλληνες που βρίσκονται στο Σουδάν και προσπαθούν να γλιτώσουν από τον θάνατο.

Αδερφή μιας Ελληνίδας γιατρού που εργάζεται σε νοσοκομείο στο Χαρτούμ μίλησε στο MEGA για το πώς η αδερφή της κατάφερε τελευταία στιγμή να σωθεί από τα πυρά.

«Η μεγαλύτερη αδερφή ήταν στο νοσοκομείο γιατί δούλευε. Η μεγαλύτερη αδερφή μου είναι γιατρός. Κατάφερε να φύγει, αλλά όταν κατάφερε να φύγει ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο μπροστά της και αυτή ήταν πίσω.», ανέφερε αρχικά η γυναίκα.

«Επειδή είχαν ηρεμήσει λίγο και είπε να προσπαθήσει να πάει σπίτι επειδή δεν ήταν μακριά το νοσοκομείο, όμως πυροβόλησαν το μπροστινό αυτοκίνητο και ήταν μια γυναίκα έγκυος με τον σύζυγό της. Τους πυροβόλησαν. Αυτή κατάφερε να φύγει γρήγορα από το αυτοκίνητο και έφτασε σπίτι. Και τώρα δοξάζει τον Θεό που έφτασε», δήλωσε στο τέλος.

Σχετικά Άρθρα