ΠΑΣΟΚ: “Μνημείο χυδαιότητας η ανακοίνωση Γεωργούλη – Κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσαν το όνομα”

 ΠΑΣΟΚ: “Μνημείο χυδαιότητας η ανακοίνωση Γεωργούλη – Κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσαν το όνομα”

Νέα πυρά εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει ότι «κάποιοι δήθεν δικαιωματιστές από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ίδιοι που έσπευσαν να διαρρεύσουν ονόματα. Βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με την ανακοίνωση Γεωργούλη, η οποία αποτελεί μνημείο χυδαιότητας».

Με νέα ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σημειώνει ότι «η υπόθεση για την οποία ζητήθηκε η άρση ασυλίας του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αλέξη Γεωργούλη, αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως από τον ίδιο τον ελεγχόμενο.

Η ποινική προδικασία, ιδίως σε χώρες όπως το Βέλγιο, είναι μυστική.

Για να φτάσει στο σημείο να ζητηθεί άρση της ασυλίας του Ευρωβουλευτή, έχει γίνει έρευνα από τη βελγική δικαιοσύνη, έπειτα από καταγγελία που έγινε το 2020. Κάποιοι δήθεν δικαιωματιστές από τον ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τα άλλα κόπτονται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το κράτος δικαίου, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του κατηγορουμένου αλλά και του θύματος, είναι οι ίδιοι που έσπευσαν να διαρρεύσουν ονόματα. Βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με την ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, η οποία αποτελεί ένα μνημείο χυδαιότητας.

Ήταν μάλιστα ο ίδιος που επιχείρησε από τις πρώτες κιόλας ώρες να δώσει πολιτικές προεκτάσεις, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και ό,τι έγινε τώρα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η καταγγελία έγινε πριν από 2,5-3 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα οι βελγικές αρχές έκαναν την δουλειά τους. Άρα λέει ψέματα και προσπαθεί να ενοχοποιήσει το θύμα.

Ο κ. Γεωργούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να υποτιμήσουν το γεγονός ως μία δήθεν παρενόχληση, ενώ είναι μία καταγγελία για βαρύτατα ποινικά αδικήματα.

Κι ενώ επέδειξαν ιδιαίτερα φιλέρευνο πνεύμα ως προς την αποκάλυψη του ονόματος του θύματος, για 2,5 χρόνια δεν ήξεραν τίποτα και τους ήρθε η επιφοίτηση όταν έφτασε το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δυστυχώς ακόμη και σε αυτό το τραγικό γεγονός, φαίνεται πως υπέρτερη αξία έχει το μικροκομματικό τους συμφέρον. Απαιτείται να επιδειχθεί από όλους η ίδια διακριτικότητα και σοβαρότητα, με τις οποίες το θύμα εδώ και τόσο καιρό χειρίζεται την υπόθεση, τηρώντας απαρέγκλιτα τη μυστικότητα της διαδικασίας», καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Σχετικά Άρθρα