Επεισόδιο στο νοσοκομείο Λαμίας: Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια

 Επεισόδιο στο νοσοκομείο Λαμίας: Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια

Αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο Λαμίας το Μεγάλο Σάββατο (15/4) όταν ασθενής που πήγε στα Επείγοντα με προκάρδιο άλγος, επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια υποδοχής. Η τελευταία ακολουθώντας το πρωτόκολλο ζήτησε από τον ασθενή να του πάρει πρώτα το ιστορικό και να προχωρήσει σε καρδιογράφημα, όμως εκείνος επέμενε να τον δει απευθείας γιατρός.

Επιχείρησε μάλιστα να την πιάσει από το λαιμό. Ο υπάλληλος σεκιούριτι που είχε αντιληφθεί την ένταση, επενέβη εγκαίρως και προστάτευσε τη νοσηλεύτρια.

Ο ασθενής εξετάστηκε κανονικά, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο για το επεισόδιο ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία όσο και η διοίκηση του Ιδρύματος, που θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά για την επιθετική συμπεριφορά του άνδρα, όπως μεταδίδει το lamiareport.

Σύμφωνα με το Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά πάγια αρχή τους είναι η προστασία του προσωπικού και των ασθενών, καθώς και η διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου και δε θα επιτρέψουν σε κανέναν τη διασάλευση της. Υπενθυμίζει μάλιστα ότι και στο πρόσφατο παρελθόν ακολουθήθηκε η δικαστική οδός, σε ανάλογο περιστατικό, ενώ πριν λίγο διάστημα υπήρξε δικαστική απόφαση για άλλο συμβάν, για το οποίο ο υπαίτιος καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή.

Σχετικά Άρθρα