Ανάσταση: Το συγκλονιστικό μήνυμα της Γαρυφαλλιάς, της οποίας ο αδερφός σκοτώθηκε από φωτοβολίδα – “Να σώσω έστω και έναν…” (vid)

 Ανάσταση: Το συγκλονιστικό μήνυμα της Γαρυφαλλιάς, της οποίας ο αδερφός σκοτώθηκε από φωτοβολίδα – “Να σώσω έστω και έναν…” (vid)

Για την οικογένεια του μικρού Χρήστου, που έχασε τη ζωή του το 2011 από ναυτική φωτοβολίδα την ημέρα της Ανάστασης, η γιορτινή ημέρα δεν ήταν ποτέ πια η ίδια. Σοβαρά ατυχήματα με τα βεγγαλικά της Ανάστασης υπάρχουν κάθε χρόνο. Φέτος δύο παιδιά ακρωτηριάστηκαν σε Σύμη και Αγκίστρι και άλλοι τραυματίστηκαν ευτυχώς πιο ελαφρά στο Λεωνίδιο.

Ο 7χρονος τότε Χρήστος, είχε πάει με την αδερφή του και τους γονείς του σε εκκλησία στη Δροσιά της Χαλκίδας όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο μάτι. Άφησε την τελευταία του πνοή πέντε ημέρες αργότερα στο Νοσοκομείο.

Η αδερφή του, Γαρυφαλλιά με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok αναφέρει στο μήνυμά της. «Το 2011 έπαψα να έχω παιδική ηλικία και αυτό χάρη σε κάποιον που πήγε να κάνει Ανάσταση χωρίς να σκεφτεί τους γύρω του. Απλά για να περάσει καλά αποφάσισε να απλώσει το χέρι και να πετάξει μια φωτοβολίδα που θα βρεθεί πάνω στον αδερφό μου, θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο και μετά από 5 ημέρες να φύγει από τη ζωή μας και να αφήσει πίσω αδέρφια και γονείς».

«Αν έχεις μια ανιψιά, έναν ανιψιό, ένα παιδί να κανονίζει με την παρέα του κάτι τέτοιο δείξτου αυτό το βίντεο. Μίλησε του ή τουλάχιστον προστάτευσέ τον γιατί είναι κρίμα μια άλλη οικογένεια να περάσει ό,τι και η δική μου. Εύχομαι να βάλουμε μυαλό όσοι χρειάζεται».

@garufalia_

Σήμερα λοιπόν δεν είναι η μέρα που θα ανεβάσω τα βίντεο μας γιατί αν κάτι δεν το κάνω αυθόρμητα προτιμώ να μην το κάνω καθόλου , Αύριο είναι μεγάλη Παρασκευή και Για το δικό μου σπίτι δύσκολες μέρες αν μπορείς κάπου να δείξεις αυτό το βίντεο είναι αποτρέψεις κάποιον θα με κάνει πραγματικά χαρούμενη Καλή Ανάσταση σου εύχομαι !!

♬ πρωτότυπος ήχος – Γαρυφαλιά ‘Σούτζιου’