Αγκίστρι: Μαρτυρία για τον 14χρονο που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα – Πώς συνέβη

 Αγκίστρι: Μαρτυρία για τον 14χρονο που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα – Πώς συνέβη

Σοβαρό ατύχημα στο Αγκίστρι το βράδυ της Ανάστασης με ένα 14χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά από κροτίδα. Ο ανήλικος κάνει Πάσχα σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Μια παρέα αποφάσισε να «παίξει» στο Αγκίστρι με βαρελότα του εμπορίου, με την κατάληξη για ένα 14χρονο παιδί να είναι τραγική. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν  4 δάχτυλα από το αριστερό του χέρι. Αιτία μια κροτίδα που έσκασε στα χέρια του, πριν προλάβει να την πετάξει στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού ο 14χρονος από το Αγκίστρι, που λίγο μετά την Ανάσταση τραυματίστηκε από κροτίδα, φέρει τραύματα στο αριστερό του χέρι. «Το αριστερό του χέρι έχει ορισμένα τραύματα τα οποία ελπίζουμε να επουλωθούν στην πορεία. Τα παιδιά μεταξύ τους χρησιμοποίησαν τα βαρελότα του εμπορίου και ένα από αυτά έσκασε και έγινε αυτό που έγινε» ανέφερε στο newsit.gr.

Το περιστατικό έγινε στο Μεγαλοχώρι, γύρω στα 200 μέτρα από την εκκλησία λέει ο Γιάννης Αθανασίου, δήμαρχος Αγκιστρίου.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  «Παίδων Αγία Σοφία», όπου και νοσηλεύεται. Το παιδί υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό τεσσάρων δακτύλων του αριστερού του χεριού.

Σχετικά Άρθρα