Στην αντεπίθεση ο Κλέιμαν: Μηνύσεις κατά της ΠΑΕ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου

 Στην αντεπίθεση ο Κλέιμαν: Μηνύσεις κατά της ΠΑΕ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου

Αφού έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ, ο Μπόρις Κλέιμαν είναι διατεθειμένος να το τραβήξει στα άκρα με την πρώην ομάδα του και τον δήμαρχο Βόλου.

Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης, θα κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου αλλά και της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο 33χρονος έχει αποφασίσει να μηνύσει τον δήμαρχο Βόλου και την ομάδα της πόλης, επειδή έσπευσαν να τερματίσουν το συμβόλαιό του πριν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεσή του. Παράλληλα, η προσφυγή του στη δικαιοσύνη θα αφορά και τις δηλώσεις που έγιναν και παρουσιάστηκαν ως δεδομένες οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Οι μηνύσεις λοιπόν θα αφορούν συκοφαντική δυσφήμηση, ηθική βλάβη, μείωση προσωπικότητας, ψευδείς δηλώσεις, παράνομη διακοπή συμβολαίου και ηθική βλάβη. Με τον Κλέιμαν να αξιώνει συγχρόνως σημαντικά χρηματικά ποσά ως αποζημίωση.

Τι είπε στον ανακριτή

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι με τη 17χρονη μαθήτρια που τον κατήγγειλε για βιασμό, έδωσε στον 9ο Τακτικό Ανακριτή ο Μπόρις Κλέιμαν.

Ειδικότερα, ο Κλέιμαν οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο το πρωί της Μ. Πέμπτης (13/4) και έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό.

Προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του τερματοφύλακα ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».

«Όλοι θα δουν ότι δεν έκανα τίποτα», φέρεται να δήλωσε ο τερματοφύλακας πριν την έναρξη της εξέτασής του από τον ανακριτή, σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο sport5.

«Είναι αθώος, ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό, είτε οτιδήποτε άλλο από αυτά που κατηγορείται και ό,τι έχει να πει θα το πει ενώπιον του ανακριτή», δήλωσε ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

«Όλες οι λεπτομέρειες θα απαντηθούν σε πολύ λίγες ώρες. Δεν έχουμε να κάνουμε με παιδεραστία ή με βιασμό. Του αποδίδεται μια γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση. Για την ακρίβεια είναι 17 χρονών 11 μηνών και 20 ημερών. Βρίσκονταν εκεί χωρίς καμία συνοδεία, καταναλώνοντας αλκοόλ. Προφανώς και δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Μπόρις Κλέιμαν αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον καταγγελλόμενο βιασμό, η οποία, ωστόσο, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 3 εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα