Η θετική εξέλιξη της υγείας των τραυματιών της τραγωδίας των Τεμπών που εξακολουθούν να νοσηλεύονται – Ποιοι παίρνουν εξιτήριο

 Η θετική εξέλιξη της υγείας των τραυματιών της τραγωδίας των Τεμπών που εξακολουθούν να νοσηλεύονται – Ποιοι παίρνουν εξιτήριο

Έχουν περάσει 42 ημέρες από την τραγωδία των Τεμπών και ακόμη νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα. Η θετική εξέλιξη είναι ότι  κάποιοι από αυτούς αναμένεται να πάρουν εξιτήριο και να κάνουν ΠΑΣΧΑ στο σπίτι τους.

«Να και κάτι ευχάριστο μέσα σε αυτή τη φρίκη που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», αναφέρουν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία, δίνοντας λεπτομέρειες για την εξέλιξη των τραυματιών.

Νεαρή νοσηλευόμενη τραυματίας, στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο πριν το ΠΑΣΧΑ. Η κοπέλα νοσηλεύθηκε για πολλές ημέρες στη ΜΕΘ.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στην Ορθοπεδική Κλινική, νοσηλεύονται ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πολύ καλή κατάσταση. Αναμένεται να πάρουν εξιτήριο πριν το ΠΑΣΧΑ. Και τα δύο αυτά παιδιά νοσηλεύθηκαν για πολλές ημέρες στη ΜΕΘ.

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, βρίσκεται ένα ακόμα κορίτσι που είναι σε σταθερή και ολοένα βελτιούμενη κατάσταση. Γιατροί και προσωπικό εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά.
Ακόμη ένας τραυματίας, που είχε πάρει εξιτήριο, έκανε εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για προγραμματισμένο χειρουργείο. Είναι καλά και θα πάρει εξιτήριο πριν το Πάσχα.

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο νεαρός τραυματίας που ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση. Είναι σε σταθερή αλλά ακόμα σοβαρή κατάσταση.

Γιατροί, νοσηλευτές, προσωπικό και οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία εύχονται περαστικά στους νεαρούς νοσηλευόμενους που επέβαιναν  στο τρένο  της τραγωδίας και καλή δύναμη στους ίδιους και τις οικογένειές τους, ενώ στη σκέψη τους έχουν (όπως όλοι μας) στους γονείς και συγγενείς που χάσανε τα παιδιά τους και  δικούς τους ανθρώπους σε αυτό το έγκλημα.

Δεν παραλείπουν, ωστόσο, να σχολιάσουν ότι οι υγειονομικοί του δημόσιου τομέα υγείας έπραξαν με τον καλύτερο τρόπο το χρέος τους. «Δεν χάσαμε κανέναν ασθενή τραυματία από τη τραγωδία των Τεμπών», επισημαίνουν, συγχαίροντας τους συναδέλφους στο ΕΣΥ για το ενδιαφέρον και την προσφορά τους. «Το μυαλό μας και η προσπάθεια στους δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες στις ΜΕΘ», τονίζουν. 

Σχετικά Άρθρα