Η στιγμή που οδηγός πατάει αστυνομικό που του έχει κόψει κλήση (vid)

 Η στιγμή που οδηγός πατάει αστυνομικό που του έχει κόψει κλήση (vid)

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, όπου 62χρονος φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητό του δημοτικό αστυνομικό επειδή του έκοψε κλήση. Ο άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη έπειτα από εις βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς αστυνομικούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στη Λεωφόρο Στρατού, την ώρα που οι τρεις δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωναν παράβαση στον 62χρονο για παράνομη στάθμευση, αυτός επιτέθηκε σε μία αστυνομικό.

Οι υπόλοιποι δημοτικοί αστυνομικοί πήγαν να την βοηθήσουν και εκείνος ξεκίνησε να εξυβρίζει τους δύο εξ αυτών, ενώ παράλληλα εκκίνησε το όχημά του, με αποτέλεσμα να πατήσει η ρόδα του αυτοκινήτου το πόδι του τρίτου, ο οποίος μετέβη με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια, όπως μετέδωσε το Mega που δημοσίευσε, μπήκε στο σπίτι του και αρνιόταν να βγει.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, 62χρονος ημεδαπός, έπειτα από καταγγελία που πραγματοποίησαν σε βάρος του τρεις (3) δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία, πρωινές ώρες χθες (11-04-2023) στη Λεωφόρο Στρατού, κατά τη βεβαίωση παράβασης από τους ανωτέρω για παράνομη στάθμευση, ο οδηγός εξύβρισε τους δύο (2) εξ αυτών ενώ παράλληλα εκκίνησε το όχημα, με αποτέλεσμα η ρόδα του αυτοκινήτου να πατήσει το πόδι του τρίτου, ο οποίος μετέβη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σχετικά Άρθρα