Αρσάκειο: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταθέτουν οι γονείς του 15χρονου

 Αρσάκειο: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταθέτουν οι γονείς του 15χρονου

Αλλάζει εντελώς διάθεση και στάση η οικογένεια του 15χρονου που είχε πέσει θύμα bullying στο Αρσάκειο καθώς ενώ αρχικά είχε σκοπό να πάρει το παιδί από το σχολείο και να του αλλάξει περιβάλλον, τώρα έχει μπει σε διαδικασία μηνύσεων για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι έξι εμπλεκόμενοι μαθητές και οι γονείς τους βρέθηκαν από το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Συλλόγου Διδασκόντων του Αρσακείου για την υπόθεση του άγριου bullying με πετονιά σε βάρος του 15χρονου. Αφού ολοκληρωθεί σήμερα η εξέταση των 6 ατόμων, θα κληθεί να μιλήσει το θύμα για τα όσα συνέβησαν και αφού ολοκληρωθεί κι αυτή η διαδικασία θα αποφανθούν ο Σύλλογος των Διδασκόντων μαζί με την Διευθύντρια και την νομική σύμβουλο ποιο θα είναι το μέλλον για αυτά τα έξι παιδιά.

Η οικογένεια του 15χρονου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, είναι αποφασισμένη τα πάει την υπόθεση στα άκρα, ενώ στην αρχή είχε σκοπό να πάρει το παιδί της και να αλλάξει περιβάλλον. Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το παιδί έδειξε πως είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα που προσανατολίζονται μέσω του δικηγόρου τους να καταθέσουν μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο κατά του Αρσάκειου.

Το παιδί επέστρεψε στο σχολείο, ωστόσο δέχεται ακόμα λεκτική βία. Οι γονείς του 15χρονου έχουν στο πλευρό τους τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να αποπεμφθούν τα παιδιά αυτά από το σχολείο. 

Εάν δεν γίνει αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια σκέφτεται να υποβληθούν ασφαλιστικά μέτρα, στα παιδιά που έκαναν bullying στον 15χρονο, και να μην τον πλησιάζουν.