Αντετοκούνμπο: Πότε και γιατί σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ – Τι του απάντησαν

 Αντετοκούνμπο: Πότε και γιατί σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ – Τι του απάντησαν

PARIS, FRANCE – JANUARY 24: Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks dunks during the NBA Paris Game match between Charlotte Hornets and Milwaukee Bucks on January 24, 2020 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Ο «Greek Freak» και super star των Μιλγουόκι Μπακς προχώρησε σε μια δήλωση που σόκαρε τους θαυμαστές, λέγοντας ότι το 2020 στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ.

Ο «Greek Freak» που από την αρχή της καριέρας του σπάει όλα τα ρεκόρ στο συγκεκριμένο άθλημα εκμυστηρεύτηκε στο «Milwaykee Journal-Sentinel» ότι «σκέφτηκα να παρατήσω το μπάσκετ. Ήταν πολύ έντονο. Ένιωσα ότι το ταξίδι ολοκληρώθηκε. Δεν ήμουν πνευματικά ισχυρός και θεώρησα πως ίσως να ήρθε το τέλος της καριέρας μου. Πήγα στη διοίκηση και τους ζήτησα να μιλήσουμε. Τους είπα ότι έχω σκεφτεί πως ίσως πρέπει να τα παρατήσω.

Παίζαμε στη «φούσκα» του Ορλάντο, όλοι ήταν σε μία αγωνία, δεν μπορούσαμε να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους, παίζαμε μπροστά σε άδειες κερκίδες. Όλα μου φαίνονταν πιεστικά.

Αποκλείεται! Δεν γίνεται να σταματήσεις εσύ, μου είπαν. Δεν το πίστεψαν αν και ήταν ειλικρινές εκ μέρους τους και δεν το πίστεψαν γιατί μου εξήγησαν πως «δεν έχουν δει άλλον να αγαπάει περισσότερο αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα