Θεσσαλονίκη: Έριξαν μαύρη μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο

 Θεσσαλονίκη: Έριξαν μαύρη μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο

Επίθεση με μαύρη μπογιά και αναγραφή υβριστικών συνθημάτων σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που «άγνωστοι» βανδαλίζουν γραφεία του κόμματός μας ως ύστατη προσπάθεια να ανακόψουν την επερχόμενη πολιτική αλλαγή», τονίζει σε ανακοίνωσή ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες να απομονώσουν τα ακροδεξιά στοιχεία και να δώσουν όλοι μαζί την απάντηση που τους αξίζει. Ταυτόχρονα ζητάμε από τις αστυνομικές αρχές πράξουν τα δέοντα ώστε οι ένοχοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», καταλήγει.

Καταδίκασε την επίθεση ο Θεοδωρικάκος

Την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο καταδικάζει, με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως σημειώνει ο υπουργός η Αστυνομία κάνει ότι είναι εφικτό για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

«Καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αυτονόητο ότι η Αστυνομία κάνει ότι είναι εφικτό για να ταυτοποιήσει τους δράστες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα