Νέο περιστατικό βίας: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα τεσσάρων ατόμων

 Νέο περιστατικό βίας: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα τεσσάρων ατόμων

Με σπασμένη μύτη κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας το βράδυ της Μ. Δευτέρας (10/4) ένας 17χρονος που, όπως καταγγέλλει, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερα άτομα στην οδό Στουρνάρα της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30’ χθες το βράδυ και, σύμφωνα με το παιδί, δέχτηκε επίθεση με γροθιές κι άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και το κάταγμα στη μύτη αλλά και άλλα σημάδια πάνω του. Όταν τον εγκατέλειψαν ειδοποίησε την Αστυνομία και υπέδειξε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο προς τα  που κινήθηκαν οι δράστες και την περιγραφή τους, με αποτέλεσμα να γίνουν τέσσερις προσαγωγές.

Στο Αστυνομικό Τμήμα ο 17χρονος αναγνώρισε τους δύο από τους τέσσερις που του επιτέθηκαν οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 20χρονο, ελληνικής και αλβανικής καταγωγής.

Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ωστόσο με προφορική εντολή του γύρω στις 12:00’ το μεσημέρι σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

«Πήγε να με πατήσει με το μηχανάκι» λέει ο ένας συλληφθείς

Σύμφωνα με τo LamiaReport, όπως έχει καταθέσει στην αστυνομία ο 19χρονος που συνελήφθη, όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος που κινείτο με ένα μηχανάκι, έχοντας συνεπιβάτη έναν φίλο του, κατευθύνθηκε με το δίκυκλο   κατά πάνω του χωρίς λόγο, κάνοντας την τελευταία στιγμή ελιγμό αποφεύγοντας τον.

Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και τα δύο άτομα που ήταν στο μηχανάκι πήγαν να τον χτυπήσουν. Τότε κατέφθασε  η παρέα του 19χρονου, οι οποίοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν ωστόσο το επεισόδιο εξελίχθηκε τελικά σε συμπλοκή.

Από το περιβάλλον του 20χρονου Έλληνα που συνελήφθη υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν χτύπησε τον 17χρονο, αλλά αντιθέτως μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Αναρωτιούνται επίσης γιατί δεν κλήθηκε να καταθέσει και ο νεαρός που ήταν στο μηχανάκι μαζί με το 17χρονο και όπως υποστηρίζουν θα καταθέσουν και από την πλευρά τους μήνυση για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα