Μπόρις Κλέιμαν: Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου – Κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη – Λύθηκε το συμβόλαιό του

 Μπόρις Κλέιμαν: Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου – Κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη – Λύθηκε το συμβόλαιό του

Συνελήφθη στο Κολωνάκι ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Βόλος, Μπόρις Κλέιμαν, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το ieidiseis, ο Κλέιμαν βρισκόταν σε μπαρ της περιοχής, όπου βρισκόταν και η ανήλικη κοπέλα που έχει καταγγείλει το περιστατικό. Αμέσως αφότου έγινε γνωστή η είδηση, τέθηκε εκτός ομάδας ο τερματοφύλακας, με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ο λόγος.

Στην ίδια ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρεται ότι τίθεται εκτός ομάδας και ο Πορτογάλος Ροντρίγκο Εσκοβάλ, χωρίς να έχουν γίνει επίσης γνωστοί οι λόγοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iEidiseis, όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής έκανε μία κίνηση προς στην κοπέλα – όπως καταγγέλει η ίδια – η οποία διασκέδαζε με παρέα Βέλγων στο ίδιο μπαρ.

Στη συνέχεια ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην παρέα του ποδοσφαιριστή και της κοπέλας, με τη νεαρή να μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για ασέλγεια.

Σχετικά Άρθρα