Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Που θα βρέξει την Μ. Παρασκευή

 Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Που θα βρέξει την Μ. Παρασκευή

Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 24ωρο σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, με περισσότερη ηλιοφάνεια και λιγότερες συννεφιές ενώ στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου αναμένονται κάποιες διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες και μέχρι το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Η θερμοκρασία μέσα στην ημέρα θα αυξηθεί και στα πεδινά θα φτάσει και τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο ενώ από το μεσημέρι αναμένονται κάποιες συννεφιές. Το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Και στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες συννεφιές τις θερμές ώρες της ημέρας, και το βράδυ ξαστεριά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού τις υπόλοιπες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι την Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και στα βόρεια.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι καλός σχεδόν παντού, με λίγες τοπικές συννεφιές και κάποιες μπόρες στα βορειοανατολικά.

Την Κυριακή του Πάσχα ο Σάκης Αρναούτογλου «βλέπει» καλό καιρό, για το ψήσιμο του οβελία, εκτός από την δυτική Ελλάδα όπου θα γίνει με μπόρες και καταιγίδες.

Σχετικά Άρθρα