Εξώδικα του Real Group στον Παύλο Πολάκη

 Εξώδικα του Real Group στον Παύλο Πολάκη

Επιδόθηκαν τα εξώδικα που εστάλησαν από τρεις εταιρείες του Real Group στον Παύλο Πολάκη μετά τις συκοφαντικές και χυδαίες αναρτήσεις που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στα εξώδικα, εκ μιας απλής επισκόπησης του προφίλ που διατηρεί ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, καθίσταται φανερή η εμμονή του, καθώς προβαίνει κατ’ εξακολούθηση και απρόκλητα σε μια προσβλητική, επαίσχυντη, αήθη και άνευ προηγουμένου συκοφαντική επίθεση προς τις εταιρείες του Real Group.

Ο Παύλος Πολάκης καλείται να ανακαλέσει, εντός δύο ημερών, τις επίμαχες αναληθείς αναρτήσεις και να προβεί σε ανάρτηση νέας αποκαταστατικής δημοσίευσης με την οποία θα αναλαμβάνει την πλήρη υπαιτιότητα, αναγνωρίζοντας τη σύννομη πορεία των εταιρειών του ομίλου Real και την αλήθεια σχετικά με τις οφειλές τους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ακολουθήσουν αγωγές εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της φήμης και του ονόματος των εταιρειών του Real Group, καθώς και η ενάσκηση όλων των προβλεπόμενων νομίμων μέσων για την αποκατάσταση του κύρους και της φήμης των εταιρειών του ομίλου.  Επίσης, ο Παύλος Πολάκης καλείται να απέχει στο μέλλον από οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος των εταιρειών του ομίλου Real.

Ως εκ τούτου, ο Παύλος Πολάκης, με τα εξώδικα που του επιδόθηκαν, καλείται εντός προθεσμίας δύο ημερών, να διαγράψει τις συκοφαντικές αναρτήσεις του για το Real Group και να προβεί σε δημοσίευση αποκατάστασης,  σε αντίθετη περίπτωση, του γνωστοποιείται πως έχουν ήδη συνταχθεί και θα κατατεθούν άμεσα αγωγές εις βάρος του.

Δείτε εδώ το εξώδικο

Σχετικά Άρθρα