Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Η 12χρονη έδωσε νέα ονόματα βιαστών

 Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Η 12χρονη έδωσε νέα ονόματα βιαστών

Νέα κατάθεση έδωσε την Τρίτη στη ΓΑΔΑ η 12χρονη κοπέλα από τον Κολωνό, θύμα πολλαπλών βιασμών από ενήλικους και κυκλώματος trafficing όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην κατάθεση, την οποία είχαν ζητήσει οι συνήγοροι της, η 12χρονη κατονόμασε και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται σ’ αυτή τη δυσώδη υπόθεση η οποία φαίνεται ότι έχει αρκετές “ουρές” που δεν έχουν διερευνηθεί μέχρι στιγμής διεξοδικά.

Μετά και τη νέα κατάθεση αναμένονται πλέον οι κινήσεις των αρχών έτσι ώστε να “τρέξει” πιο γρήγορα η υπόθεση και να λογοδοτήσει το σύνολο των εμπλεκόμενων οι οποίοι φαίνεται να είναι ουκ ολίγοι.

Παρά το γεγονός ότι το παιδί βρέθηκε στην Αθήνα για την κατάθεση, δεν κατάφερε να δει και πάλι τη μητέρα του που παραμένει προφυλακισμένη για την ίδια υπόθεση όπως είναι γνωστό.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων δεν πήρε την πρωτοβουλία αν και υπήρξε σχετικό αίτημα γεγονός που αν μην τι άλλο προκαλεί ερωτηματικά.

Μοιάζει σαν να τιμωρείται αυτό το παιδί από τη στιγμή που μίλησε” έλεγε καλά ενημερωμένη πηγή την Μ. Δευτέρα.

Η προ ημερών επίθεση

Θυμίζουμε ότι προ ημέρων, το παιδί είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι στο σπίτι στο οποίο διαμένει.

Το σχετικό δελτίο των δικηγόρων της:

Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι.

Άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα “μη μιλάς” κι εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!»

Σχετικά Άρθρα