13χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο 49χρονος σύντροφος της μητέρας της – Αφέθηκε ελεύθερος

 13χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο 49χρονος σύντροφος της μητέρας της – Αφέθηκε ελεύθερος

Αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα καταγγελία 13χρονου κοριτσιού ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το MEGΑ, η ανήλικη ζούσε έναν εφιάλτη από την ηλικία των 7 ετών πριν προχωρήσει στην καταγγελία μαζί με τη μητέρα της, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ των όσων αποκαλύφθηκαν.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι θα κάνω εμετό, μετά σκέφτηκα ‘θα τον σκοτώσω’ και μετά επικράτησε η λογική μου», δηλώνει η μητέρα του κοριτσιού.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η 13χρονη κόρη μου, μου αποκάλυψε μετά από πίεση των φίλων της ότι ο επί σειρά ετών σύντροφός μου την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των ετών».

Η ανήλικη περιέγραψε το μαρτύριο καταγγέλλει ότι έζησε επί πολλά χρόνια μέσα στο σπίτι της:«Άρχισε να με ακουμπάει σε σημεία χωρίς τη θέλησή μου ή να με αναγκάζει να κάνω και εγώ το ίδιο. Θυμάμαι να πονάω πολύ. Είχα δακρύσει αλλά δε μου έβγαινε να φωνάξω. Αυτό γινόταν για χρόνια μέσα στο σπίτι, ακόμη και όταν η μαμά ήταν μέσα. Σταματούσε όταν άκουγε να έρχεται».

Σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης στις Αρχές, η τελευταία φορά που ο 49χρονος πατριός φέρεται να τη βίασε, ήταν τον περασμένο Αύγουστο.

«Βασανίζομαι. Σκέφτομαι και αυτομαστιγώνομαι. Δυστυχώς ο χρόνος δε γυρίζει και πίσω», σημειώνει η μητέρα της καταγγέλλουσας.

Ελεύθερος ο 49χρονος

Ο 49χρονος έπειτα από τις καταγγελίας και τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ίσως με θεωρεί υπαίτιο που χώρισε η μητέρα της με τον πατέρα της. Μία φορά μου είχε πει σε ένα πάρτι γενεθλίων της ότι ‘θα σε καταστρέψω’. Από την αρχή της συμβίωσής μας, τα παιδιά έλεγαν στη μητέρα τους για εμένα ‘να φύγει από εδώ’» δηλώνει ο ίδιος.

Παράλληλα, οι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπεράσπιση του 49χρονου αναφέρουν στην εκπομπή «Live News» ότι δεν θέλουν να τοποθετηθούν για την υπόθεση. «Δε θα προβούμε σε καμία δήλωση. Το γεγονός ότι ο πελάτης μας αφέθηκε ελεύθερος λέει πολλά. Από εκεί και πέρα δε θα κάνουμε κανένα σχόλιο», σημείωσαν.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ελεύθερος. Δεν γνωρίζει κανείς ποιος είναι. Μένει πολύ κοντά μας και πιθανόν να έχει μπει σε άλλη οικογένεια και να κάνει τα ίδια», λέει η μητέρα της 13χρονης.

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ότι πράγματι είχε προηγηθεί σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ούτε και η ενδεχόμενη άσκηση βίας.

Σχετικά Άρθρα