Με Διαμαντόπουλο και Έλληνες διαιτητές το ΑΕΚ-Άρης – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

 Με Διαμαντόπουλο και Έλληνες διαιτητές το ΑΕΚ-Άρης – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ όρισε Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ – Άρης λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μετά τα όσα έγιναν με τους Πολωνούς που είχαν αρχικά οριστεί.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στην «OPAP Arena», ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να ορίσει πρώτο διαιτητή τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), ο οποίος ήταν ο 4ος του αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθήνας) και AVAR ο Φωτόπουλος (Αθηνών).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινωνονται τα εξης: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματουχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ

2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ

4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN

AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN

Πιάστηκαν μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρη

Η πολωνική διαιτητική ομάδα που έχει οριστεί για να διευθύνει το σημερινό αγώνα των πλέι οφ ΑΕΚ – Άρης (09/04, 18:00), προεξάρχοντος του ρέφερι Πάβελ Ρατσκόβσκι, εμφανίστηκε… μεθυσμένη και προκάλεσε προβλήματα με τη συμπεριφορά της κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πάβελ Ρατσκόβσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ εμφανίστηκαν σε κατάσταση μέθης και, εκτός του επεισοδίου που προκάλεσαν στον ελληνικό αερολιμένα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων της ΕΠΟ, δημιούργησαν πρόβλημα και στη διάρκεια της πτήσης τους προς την Αθήνα!

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως οι Πολωνοί διαιτητές είχαν έντονη λογομαχία με Έλληνες επιβάτες, αναφέρθηκαν απαξιωτικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνέχισαν να διαπληκτίζονται ακόμα και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως οι τέσσερις Πολωνοί δεν είχαν επικοινωνήσει έως το μεσημέρι με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οπότε δημιουργείται το εύλογο ερώτημα εάν θα εμφανιστούν, εάν είναι σε θέση να διαιτητεύσουν αλλά κι αν θα τους επιτραπεί. Βέβαια, όπως έγινε γνωστό αργότερα, θα αντικατασταθούν με Έλληνες διαιτητές.

Διαψεύδουν τις κατηγορίες οι Πολωνοί διαιτητές

Όλο και πιο παράξενη γίνεται η ιστορία της ξαφνικής αλλαγής των διαιτητών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη και στην επιλογή Ελλήνων ρέφερι στην «Opap Arena» για την 4η αγωνιστική των play off της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι, που αρχικά είχε οριστεί από τον Στιβ Μπένετ για το ματς, διαψεύδει τα πάντα από όσα έχουν διαρρεύσει ότι έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται πως έχουν γίνει τόσο στην πτήση της διαιτητικής ομάδας για την Αθήνα όσο και σήμερα, όπου γράφεται ότι είναι εξαφανισμένοι λίγες ώρες πριν από το ματς. Ο Ρατσκόφσκι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι ρέφερι ήταν μεθυσμένοι στο αεροπλάνο, αλλά και πως έγιναν επεισόδια.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που ξέρει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι ότι πριν από δύο ώρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Στιβ Μπένετ, στο οποίο του είπε ότι δεν θα επιλεγεί αυτός και οι Πολωνοί ρέφερι για να σφυρίξει το ματς, διότι δεν τον θέλουν οι δύο ομάδες.

Σχετικά Άρθρα