Επίσημο: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

 Επίσημο: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

Από το βήμα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε -μεταξύ άλλων- την υποψηφιότητα του διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (και πριν της ΑΕΚ) Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων, λέγοντας πως θα επιτύχει “τρίποντο” νίκης. Έτσι οριστικοποιούνται οι συζητήσεις που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα και ο ιδιαίτερα δημοφιλής καλαθοσφαιριστής, αφήνει το παρκέ για να αναμετρηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Το ενδιαφέρον του να δηλώσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων εξέφρασε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, εδώ και λίγο καιρό, δίνοντας νέα ώθηση στα σενάρια του προηγούμενου διαστήματος που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, γνωστός για την κοινωνική και πολιτική του δράση και τις προοδευτικές του θέσεις σε κρίσιμα ζητήματα, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Radcast και ανέφερε χαρακτηριστικά: «η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα».

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι έχει συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ενώ και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη τον είχε προτρέψει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σχετικά Άρθρα