Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: “Είδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου”

 Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: “Είδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου”

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στο βιασμό της 6χρονης κόρης της στο Πέραμα από έναν 43χρονο.

Η νεαρή πέρασε το κατώφλι της ανακρίτρια το πρωί της Παρασκευής (7/4) και για περίπου τέσσερις ώρες υποστήριζε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον βιασμό της κόρης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε πως από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη κι εύχομαι πραγματικά να μείνει για πολύ καιρό μέσα. Να σαπίσει μέσα» είπε η 28χρονη εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη μητέρα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον υπάλληλο πλυντηρίου, όταν τον είδε να ασελγεί στο παιδί της.

Με βάση όσα υποστηρίζει είχε αφήσει την 6χρονη για να της βάλει θερμόμετρο, καθώς ήταν άρρωστη και εκείνος προέβη σε ασέλγεια εις βάρος της.

«Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να τη χαϊδεύει»

Σε προηγούμενες δηλώσεις της πριν από μερικές μέρες, η γυναίκα είχε υποστηρίξει το εξής: «Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ «κολλητή» παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», είπε η γυναίκα στον ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν την ημέρα που αντιλήφθηκε τη σεξουαλική παρενόχληση, ανέφερε:

«Εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι.

Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε «εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί» και το πήρε μαζί του στην αποθήκη».

Συνεχίζοντας, σημείωσε ότι μετά από δύο λεπτά, τα οποία χρονομέτρησε λόγω του θερμόμετρου, μπήκε στην αποθήκη.

«(…) Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα