Τσίπρας: Ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες των Γεροτζιάφα και Βουτυράκου (vid)

 Τσίπρας: Ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες των  Γεροτζιάφα και Βουτυράκου (vid)

Γεροτζιάφας και Βουτυράκου είναι και επίσημα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Τόσο ο καθηγητής Ιατρικής της Σορβόννης, όσο και η Ιδρύτρια της Unique Minds θα είναι υποψήφιοι στην Α’ Θεσσαλονίκης και στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Ο διεθνούς φήμης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι -και επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίων σε Σικάγο, Νέα Υόρκη και Κύπρο-, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίσω».

Για την Διάνα Βουτυράκου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική».

Η Διάνα Βουτυράκου, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Ιδρύτρια και Γενική Διαχειρίστρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την πρωτιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής στη Σανγκάη. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έγινε δεκτή σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής ως μέλος κριτικής επιτροπής και η νεότερη ηλικιακά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Σχετικά Άρθρα