Πυροβολισμοί στην ΑΣΟΕΕ: Αυτόπτης μάρτυρας ο Μπιμπίλας – Πώς αντέδρασε (vid)

 Πυροβολισμοί στην ΑΣΟΕΕ: Αυτόπτης μάρτυρας ο Μπιμπίλας – Πώς αντέδρασε (vid)

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης που δέχτηκε το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης και των πυροβολισμών από την πλευρά του αστυνομικού, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην οδό Πατησίων, ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis- ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός επέβαινε στο κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο κ. Μπιμπίλας έδειξε ψυχραιμία την ώρα των επεισοδίων, παρέμεινε ακινητοποιημένος στην κίνηση, μέχρι που όταν μπόρεσε απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του, όπως και τα υπόλοιπα οχήματα.

Ο ηθοποιός είναι από τους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν (μέσα από το αυτοκίνητό του) από τόσο κοντά το σοβαρό επεισόδιο με τους αστυνομικούς που εγκλωβίστηκαν στην οδό Πατησίων. Και αυτό διότι βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής, ακριβώς πίσω από το όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι εάν κριθεί απαραίτητο από την υπηρεσία που κάνει την έρευνα, δεν αποκλείεται να κληθεί για να δώσει κατάθεση στις Αρχές και να περιγράψει όλα όσα είδε.

Σχετικά Άρθρα