Κολωνός: 4ωρη κατάθεση της 12χρονης υπό το καθεστώς εκφοβισμού καταγγέλλει η οικογένεια – Θέλει να “δείξει” νέα πρόσωπα

 Κολωνός: 4ωρη κατάθεση της 12χρονης υπό το καθεστώς εκφοβισμού καταγγέλλει η οικογένεια – Θέλει να “δείξει” νέα πρόσωπα

Για μια εκφοβιστική κατάθεση επί 4ωρου με τρόπο που παρέπεμπε σε κατηγορούμενο κάνουν λόγο οι συγγενείς της 12χρονης, σύμφωνα με το MEGA.

Η οικογένεια της 12χρονης, προς επίρρωση των ισχυρισμών της, υπενθυμίζει το περιστατικό με την ομάδα ΟΠΚΕ που σταμάτησε το αυτοκίνητο της ασφάλειας όταν το παιδί επέστρεφε στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. Επίσης αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος φωτογράφιζε την ανήλικη και τον αδερφό της μέσα στο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη από τον Κολωνό, κατέθεσε σήμερα στις Αρχές για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της θείας της, όπου διαμένει μαζί με τον αδερφό της.

Η οικογένεια της 12χρονης έχει επανειλημμένα καταγγείλει τις επιθέσεις σε βάρος της σε μια προσπάθεια, όπως λένε, να τη «φιμώσουν» και να μην καταθέσει και πάλι για το κύκλωμα μαστροπείας υπό το «πρόσταγμα» του Ηλία Μίχου.

Θέλει να κατονομάσει νέα πρόσωπα η 12χρονη

Παρά το φορτίο που κουβαλάει το νεαρό κορίτσι που σε τόσο νεαρή ηλικία έχει υποστεί έναν εφιάλτη, εμφανίζεται διατεθειμένη να συνδράμει και πάλι το έργο της δικαιοσύνης και να κατονομάσει νέα πρόσωπα που έχουν διαπράξει σοβαρές αξιόποινες πράξεις εις βάρος της.

Σύμφωνα με τις δικηγόρους του κοριτσιού, η 12χρονη μπορεί να καταθέσει και να υποδείξει στις Αρχές 6 ή 7 νέα πρόσωπα, τα οποία επί του παρόντος έχουν μείνει εκτός του κύκλου των κατηγορουμένων. Τα ονόματα μάλιστα τα έχει ήδη πει στις δικηγόρους της, οι οποίες με τη σειρά τους τα συμπεριέλαβαν στο αίτημα προς την ανακρίτρια με στόχο την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα