Κολωνάκι: Ανήλικη καταγγέλλει πως 35χρονος την νάρκωσε με χάπι στο πότο και την βίασε στο σπίτι του

 Κολωνάκι: Ανήλικη καταγγέλλει πως 35χρονος την νάρκωσε με χάπι στο πότο και την βίασε στο σπίτι του

Το εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός 35χρονου κατήγγειλε στην αστυνομία μια 17χρονη. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο κορίτσια, η μία εκ των οποίων είναι ανήλικη, επισκέφτηκαν ένα μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το newsit.gr, εκεί γνώρισαν έναν 35χρονο μαζί με έναν ακόμη άνδρα 32 ετών. Ο 35χρονος, στη συνέχεια πρότεινε στα δύο κορίτσια να εργαστούν το καλοκαίρι στο μαγαζί του στα Κύθηρα.

Από την Ηλιούπολη στη συνέχεια τα κορίτσια πήγαν σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι, όπου ο ένας από τους δύο άνδρες, ο οποίος και αναζητείται, φέρεται ότι έριξε ναρκωτική ουσία (χάπι) σε ποτό που πρόσφερε στην ανήλικη.

Όταν η κοπέλα ξεκίνησε να ζαλίζεται και να μην αισθάνεται καλά, ο ένας άνδρας ασέλγησε σε βάρος της και προσπάθησε να την πείσει την φίλης της να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο πριν τις 6 έφυγαν από το μαγαζί και ενώ η ανήλικη κοπέλα βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, πήγαν στο σπίτι του 32χρονου και εκεί φέρεται να την βίασε ο 35χρονος.

Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, η ανήλικη ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, σε άθλια κατάσταση, μη μπορώντας να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η κοπέλα μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό.

Ο 35χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ ο 32χρονος αναζητείται από την αστυνομία και του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

Σχετικά Άρθρα